Knudsen Kommunikation tilbyder

Knudsen Kommunikation tilbyder innovative løsninger indenfor Kommunikation og sociale medier.
soren-knudsen tilbyder

PR/Kommunikation

Har du et budskab, der skal ud? Jeg hjælper dig med at få styr på de vigtigste elementer i enhver god kommunikation: Hvad er budskabet? Hvem er målgruppen? Hvornår skal de have det? Hvordan skal de have det? Og så får vi det efterfølgende ud til de rette modtagere.

Sociale medier – fra ide til dialog og engagement med kunderne

Antallet af medier – platforme – gamle medier og nye medier samt sociale medier er eksploderet. Derfor kan det virke uoverskueligt for virksomheder, at få overblik og indsigt i hvad de skal gøre. Jeg hjælper med at få styr på kommunikationen og dialogen med både dine kunder og dine medarbejdere….

Sociale medier som ledelsesværktøj

Vi tænker ofte sociale medier som Facebook, LinkedIn og Twitter som medier, der bruges i fritiden til ikke professionelle gøremål. Forkert. En undersøgelse fra USA (offentliggjort juli 2012), der omfattede virksomheder af alle størrelser og i alle brancher, dokumenterer at når virksomheden og ledelsen engagerer sig i og bruger sociale medier løfter det virksomheden i forhold til både kunder, marked og medarbejdere.

soren-knudsen tilbyder

Ledelsesudvikling

Hvordan bliver jeg en bedre leder? Hvordan øger vi udviklingskraften i vores gruppe? Gennem skræddersyede løsning arbejder jeg med gruppen eller individet for gennem selvudvikling og indsigt at skabe den ønskede forandring.

Medieudvikling – rådgivning og strategi

Mobile og digitale strategier og løsninger er livsvigtige for alle medie. Betalt indhold eller gratis medier. I samarbejde med kunden udarbejder vi en strategi, der passer til lige netop dig og din virksomhed.

Video som forandringsværktøj

Videoen har et stort potentiale i virksomhedskommunikation. Billedmediet bliver ofte opfattet som et ekstraordinært troværdigt medie og har samtidig mulighed for at tilføje kommunikationen en emotionel værdi. Jeg producerer stærke historier til at formidle og støtte

Digital værktøjskasse:

WordPress, Vimeo, Soundcloud, Instagram, Facebook, Twitter, Google+, Flickr, Ustream og mange andre.