Få klubben på Facebook

Er du og din klub klar til vinde kampen på de sociale medier? Få klubben på Facebook og kom bedre i kontakt med alle medlemmerne.

Mere end 3 millioner danskere bruger Facebook, og der kommer hele tiden flere til. Det er især unge og yngre, der har de sociale medier som deres primære kilde til information, nyheder og debat.

Få klubben på Facebook

Derfor skal din idrætsklub også være med på Facebook og de andre sociale medier—fordi det er her jeres medlemmer og forældre er.

Brugen af sociale medier i klub og foreningsregi kommer til at spille en afgørende rolle for evnen til at fastholde og tiltrække nye medlemmer og frivillige—ikke i fremtiden—men nu.

Få klubben på Facebook

Send ”klubben” på kursus i sociale medier

Det er et tre timers kursus, hvor der gennemgås følgende:

Hvad er sociale medier – og især hvad er Facebook?

Sådan kommer du og din klub på Facebook

Sådan bruger du Facebook

Hvad er en personlig profil, hvad er en gruppe og hvad er en side?

Det kan du bruge det til i din idræts klub

Kurset er hands on, og det klæder deltagerne på til at kunne tage Facebook i brug på et grundlæggende niveau. Når kurset er gennemført har alle deltagere egen Facebook profil, som de ved hvordan fungerer og hvordan de anvender den. De ved hvordan man tager et billede eller optaget en video med telefonen og lægger det på Facebook bagefter. De ved lidt om hvad man gør, og hvad man ikke gør på Facebook.

De er introduceret til hvad Facebook grupper og sider er – og hvordan man kan bruge det i klubben. Kurset gennemgår også hvilke forholdsregler de som ”voksne” i en klub med børn/unge, der også bruger Facebook, skal tage for at kunne hjælpe og vejlede i brugen af Facebook.

Læs mere om kurser her

Kontakt Søren Knudsen på soren@soren-knudsen.dk for at få mere at vide.

Kommenter artiklen